Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
4 бр. Щипки за коса с пеперуди, подходящи за тънка и гъста коса жените, Аксесоари за шапки, 4 цвята (бяло, лилаво-червено, лилаво, сиво-зелен)

4 бр. Щипки за коса с пеперуди, подходящи за тънка и гъста коса жените, Аксесоари за шапки, 4 цвята (бяло, лилаво-червено,

BGN 4.79
 

Налично за поръчка
Продукти

[Характеристика на продукта] : Модерен дизайн с пеперуда, лесно се побира и се отстранява, прекрасен лесен и практичен, здрав и не се разгражда лесно, няма да навреди на косата. [Широко приложение] : За жени с дълга коса, къса коса, гъсти и редки косми създаване на дизайн с елегантни прически. [Високо качество] : Скоба-клешня за коса е изработена от ултра силна пластмаса с меко матово покритие, на допир е по-канава.Благодарение на солидна пружина стяга лесно се отваря и затваря и не защелкивается неочаквано.Носете ви по-добър опит. [Идеален подарък] : Лек и прекрасен дизайн във формата на пеперуда прави фиба за коса във формата на пеперуда с хубав подарък за дами и момичета, на семейството и приятелите, подходящ за партита по повод рожден ден, Коледа, Деня на Свети Валентин, Ден на майката, Нова година и т.н. Споделяте красотата заедно. [Елегантна приложение във всички случаи на живота] : идеален за фиксиране на косата при измиване на лицето сутрин козметични процедури, грим, готвене и т.н. Нови модни фиби за коса с пеперуди са идеални за ежедневно носене и идеални за партита, тържества, рождени дни и празненства.Те също така предпазват косата от водата, когато вземате душ.Красива преследване на модата Цвят : бяло, лилаво-червено, лилаво, сиво-зелено Материал : пластмаса Помещение включва : 4 бр. щипки за коса във формата на пеперуда Характеристика : Този продукт е лесно преносим и е необходим за снимки на плажа.Той е проектиран във формата на пеперуда, което придава усещане за елегантност и комфорт.Тя може да се използва в много ситуации, у дома или по време на работа и осигурява удобство.

Повече информация

Продукти в категория