Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Метчик, Здрав Метчик с Тънка Опашка Струг Метчик с Конусным Метчиком 40Cr Материал, Аксесоари за металорежещи Машини MT3 за промишлени доставки (M18-20)

Метчик, Здрав Метчик с Тънка Опашка Струг Метчик с Конусным Метчиком 40Cr Материал, Аксесоари за металорежещи

BGN 4.90
 

Налично за поръчка
Продукти

Размер на патрона за метчиков стандарт, което напълно отговаря на типа метчиков, които могат да зажимать, а точността е висока.Изработен е от материал 40 Cr, притежаващ висока якост и добра шок вискозитет, му е трудно да се прекъсне по време на работа.При натискане просто регулиране на патрона, така че да получите различни усукване при скольжении, за да се предотврати увреждане на метчика, което е удобно и бързо.Конструкцията е проста и компактен, стяга здрава, монтаж и демонтаж са удобни, както практичност висока.Обикновено се използва за конусни отвори дупки на шпиндела на струг, отпадъчните дупки станины, сверлильных машини, фрезоване, машини и различни режещи машини.Функция : 1. Размер на патрона за метчиков стандарт, което напълно отговаря на типа метчиков, които могат да зажимать, а точността е висока.2. Изработен е от материал 40 Cr, притежаващ висока якост и добра шок вискозитет, му е трудно да се прекъсне по време на работа.3. При натискане просто регулиране на патрона, така че да получите различни усукване при скольжении, за да се предотврати увреждане на метчика, което е удобно и бързо.4. Конструкцията е проста и компактен, стяга здрава, монтаж и демонтаж са удобни, както практичност висока. 5. Обикновено се използва за конусни отвори в дупки на шпиндела на струг, отпадъчните дупки станины, сверлильных станове, фрезоване, станове и различни режещи инструменти.Спецификация : Тип на продукта : Скоба, за да се докоснете Модел : MT3 Model Описание : MT3-M22 MT3 Означава : Модел на притежателя на инструмента-държач за преобразуване на конус Морз 22 Означава, Кран, който може да бъде благословен от M22 Типматериал : 40 Cr Shank Диаметър : прибл. 23,825 мм / 0,9 Приложение : използват се за конусни отвори в дупки на шпиндела на струг, отпадъчните дупки станины, сверлильных станове, фрезоване, станове и различни режещи станове.Списък с пакети : 1 x Метчик Забележка : 1. Инсталирайте метчики правилния тип и не задавайте ги на сляпо, това ще доведе до прекомерно преместване и увреждане на патрона.2. След употреба, моля незабавно премахване на останалите от заразяване с патронник, за да не повлияе на точността на работа на патрона.

Повече информация

Item Type:
Tap Chuck
Model:
MT3
Model Description:
MT3-M22
MT3 Means:
The model of the tool holder is Morse taper conversion tool holder
M22 Means:
The tap that can be blessed is M22 type
Material:
40Cr
Shank Diameter:
Approx. 23.825mm / 0.9in
Application:
Used for taper holes of lathe spindle holes, bed tail holes, drilling machines, milling machines, and various cutting machine tools.
Package List:
1 x Tap Chuck  :
Note:
1. Install the correct type of taps, and do not blindly install over‑travel and damage the chuck.:
2. After use, please clean up the remaining impurities on the chuck in time to avoid affecting the accuracy of the chuck.:

Продукти в категория