Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
ПЛАНИНСКИТЕ МЪЖЕ Издръжлив 2 елемента 4x32 мм Карбид Калай Волфрамови Царевичен Нож За Рязане на печатни платки за Фрезоване на Бита Бележка Машина за Фрезоване на Б?

ПЛАНИНСКИТЕ МЪЖЕ Издръжлив 2 елемента 4x32 мм Карбид Калай Волфрамови Царевичен Нож За Рязане на печатни платки

BGN 30.99
 

Налично за поръчка
Продукти

- Професионални инструменти, произведени от висококачествени материали, отлично качество на изработка и дълъг живот.Професионални инструменти в Индустриалния сектор. 1. Име на продукта : Гравиране бита (titanium бита с твердосплавным покритие). 2. Видий пръти и пръчки от вольфрамовой стомана с висока твърдост, висока износоустойчивост, висока якост, устойчив на извивката, защита от повреди и дълъг живот на инструмента. 3. Покритие от титан : подобрява скоростта и подаването на инструмент, подобрява устойчивост на износване на повърхността. 4. Обхват на обработка : печатна платка, SMT, CNC, прес-форма, пластмаса.Ако Имате нужда от Повече инструменти от Различни Видове, Можете да ни Пишете.Ние ще Ви служи с цялото си Сърце.Параметри : Диаметър джолан (SHK) : 4 мм Диаметър на рязане край (ЦИР) : 4 mm Дължина на рязане край (CEL) : 32 мм Обща дължина : 60 мм Опаковка : Бележка fresa 2 елемента 4x32 мм Характеристики : Този комплект на карбид на ножовете е идеален заместител на вашето оборудване с ЦПУ, ще ви позволи да се насладите на точна и лесно рязане.Изработен е от вольфрамовой стомана висококачествени конструктивни инструменти, подходящи за обработка на : печатни платки, матрици за пластмаса от въглеродни влакна композитен дъски, твърда дървесина .. и така нататък.Инструкции за безопасност : 1. артикул с ножове, не е предназначен за употреба от лица на възраст под 18 години.2. продуктът е предназначен само за промишлена рязане на неопасни изделия.3. Тялото, дрехи и други аксесоари не трябва да бъде в близост с ножове по време на работа.4. Използвайте подходящи средства за защита на очите и ушите по време на работа.

Повече информация

Shank diameter (SHK):
4mm
Cutting edge diameter (CED):
4mm
Cutting edge length (CEL):
32mm
Total length:
60mm
Package:
2Pcs 4X32mm End Mill
Features:
This set of carbide Milling Cutter is perfect replacements for your CNC machinery, make you enjoy a precise, easy cutting experience.:
Made of Tungsten steel high construction tools:
Suitable for processing:
PCB, Mould, plasti, carbon fiber, composite board, hard wood... and so on.:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation. :

Продукти в категория