Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
MTYLX Подвижен Кухненски Рафт, Рафтове За багаж, 3 Нива, Стенен Ъглов Домашен Декоративен Регулируема По Височина Полипропилен Материал, Баня, Спалня, Хол, Бял, 38,5x30x40 с?

MTYLX Подвижен Кухненски Рафт, Рафтове За багаж, 3 Нива, Стенен Ъглов Домашен Декоративен Регулируема По Височина

BGN 0.00
 

Налично за поръчка
Продукти

▷▷▷ Уважаеми клиенти, ако не можете да получите продукта или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ▷▷▷ Гумени крачета в долната част на дизайн, реагират на неравен терен, също така предпазват от подхлъзване на равно място. ▷▷▷Материал : Полипропилен материал; Здрав, с висока носеща способност. ▷▷▷Регулируема височина; Подвижна подвижни куки; Лесен монтаж. ▷▷▷Здрава полк, отделно стоящи, компактен, добре организирана, заема минимално място, Можете дори да сложите я в ъгъла; Всъщност това е функционална система от рафтове. ▷▷▷ Уважаеми клиенти, ако не можете да получите продукта или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ▷▷▷ Гумени крачета в долната част на дизайн, реагират на неравен терен, също така предпазват от подхлъзване на равно място. ▷▷▷Материал : Полипропилен материал; Здрав, с висока носеща способност. ▷▷▷Регулируема височина; Подвижна подвижни куки; Лесен монтаж. ▷▷▷Здрава полк, отделно стоящи, компактен, добре организирана, заема минимално място, Можете дори да сложите я в ъгъла; Всъщност това е функционална система от рафтове. ▷▷▷Творчески и внимателно обмислена конструкция техника позволява да се наслаждавате на живота си.▷▷▷Творчески и внимателно разработен от дизайн ви позволява да се наслаждавате на живота.☆☆☆Ориентация към качество и обслужване, ние правим акцент на здраве, дълголетие и да се насладите на природата▷▷▷спецификация : ☆☆☆ли сглобяване : да (монтаж минава бързо и лесно)☆☆☆Цвят : бял☆☆☆размер : (дължина х ширина х височина) 38.5 X30 X40 Cm☆☆☆стил : прост, модерен☆☆☆почистване : почистете с парцал, за лесно почистване▷▷▷прост и стилен дизайн : уникален дизайн рафтове са подходящи за всяка стая, която се нуждае от допълнително място за съхранение▷▷▷предимства на продукта : ☆☆☆здрави и екологично чисти, без формалдехид, без мирис▷▷▷прост и стилен дизайн, практични и подходящи за всяка стая, за да се радват на живота.☆☆☆Забележка☆☆☆ние гарантираме, че и двамата са добри продукти и услуги, моля, свържете се директно с нас за нищо преди или след за поръчка, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да помогне.

Повече информация

☆☆☆Whether Assembled:
Yes (Assembly is Quick and Easy)
☆☆☆Color:
White
☆☆☆Size:
(Length X Width X Height) 38.5X30X40Cm
☆☆☆Style:
Simple, Modern
☆☆☆Cleaning:
Wipe with a Rag for Easy Cleaning
▷▷▷Simple Stylish Design:
Unique Shelf Design Suitable for Any Room That Needs Additional Storage Spaces
▷▷▷Product Advantages:
☆☆☆Healthy and Environmentally Friendly, No Formaldehyde, No Odor:
▷▷▷Simple and Stylish Design, Practical and Suitable for Any Room to Enjoy Your Life.:
☆☆☆Note:
☆☆☆We Guarantee Both Good Products and Service, Please Be Free to Contact Us Directly for Anything Before or after Ordering, We Will Make Every Effort to Help :

Продукти в категория