Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
DANN Ковчег за бижута Органайзер Дисплей От Изкуствена Кожа Двойна Капацитет Кутия За съхранение на Бижута Многофункционална Кутия за съхранение при пътуване (Цвят:

DANN Ковчег за бижута Органайзер Дисплей От Изкуствена Кожа Двойна Капацитет Кутия За съхранение на Бижута Многофункционална

BGN 0.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Дизайн на замъка с флорални ключът едновременно красив и силен.Автоматично повдигане на диск.Меки отвътре, фланелевая, на допир е мека.Свободно разделение на зона за съхранение, подвижна преграда, идеална за съхранение на различни аксесоари.Тази ковчег за бижута - подарък за семейството или приятели.Дизайн на замъка с флорални ключът едновременно красив и безопасенавтоматический изкачване диск Меки отвътре, фланелевый, мек Без усещане на разделяне на пространството за съхранение, подвижна преграда, идеална за съхранение на различни аксессуаровэта ковчег за бижута - подарък за семейството или приятели.Цвят : черно/бял Материал : изкуствена кожа, флокированная тканьразмер : 22,5*17*12 Смупаковка : 1 * Ковчег за бижута (без други продукти за показване) Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни компютърни екрани и монитори.Благодарим ви за разбирането!забележки : 1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Повече информация

Продукти в категория