Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Калъф за таблет Детски Калъф, Съвместим с Lenovo Tab M10 TB-X505F / TB-X605F (10,1 ), лека Ударопрочная дръжка-поставка, лесна за деца Защитен калъф (цвят: розово-ЧЕРВЕН)

Калъф за таблет Детски Калъф, Съвместим с Lenovo Tab M10 TB-X505F / TB-X605F (10,1 ), лека Ударопрочная дръжка-поставка,

BGN 0.00
 

Налично за поръчка
Продукти

1. Високо качество и 100% чисто нова. 2. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. 3. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Разработен е в съответствие с калъф за таблет Lenovo Tab M10 TB-X505 F / TB-X605 F (10,1 инча).Дебела пяна покрива изцяло на задния панел, стени и което действа върху повърхността, на която предпазва вашия таблет от ежедневните драскотини, падания и други видове употреба.Изработен от плътен ултра силна материал EVA, безопасно за деца, който може да издържа значителен износване и осигурява изключителна защита от удари, ultralight и здрав.Функция : * Изработена от нетоксична дебела тежка рамка от пяна EVA и PCmaterial * В сравнение с други материали EVA по-лесно почистване и съхранение.Изключителни предимства : не променя цвета си и не липнет от мръсотия.Лек, здрав,удароустойчив. защита на целия корпус на 360 градуса, да повдигнат рамка на екрана е Съвместима с допълнителна защита.Този устойчив на удари калъф е в челните редици на война с пеперуди.Защита на вашите скъпи устройства дори и от най-дивите огнища на гняв.Суперлегкий тегло, съвместим с функцията за гледане без помощта на ръцете, нескользящие дръжки са подходящи за носене малки дръжки деца.Мультяшная заден панел, изработени във формата на сгъваема поставка за крака, не заемат много място и ще е много атрактивен многофункционален поставка за краката поставка за краката може да се регулира, за да се осигури научна и удобен ъгъл на виждане хоризонтално или вертикално.Сгъваема вградена поставка за краката няма да ви отнеме много място.С помощта на сменяеми през рамо се прикрепва каишка на всеки две ъглови отвори този своята практика за таблет, и това ще ви позволи да поставите плоча за облегалката за глава на автомобила, който е удобен за лични гледане, или между две седалки, съвместими за съвместно разглеждане.Това е и уникален дизайн, съвместим с разходки деца.Какво е включено в комплекта : 1 водоустойчива чанта, 1 лента за носене през рамо.

Повече информация

Продукти в категория