Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Преходни лайсни на прага на Здрава Алуминиева подплата за довършване на прага, Водонепроницаемое Подова Преходни покритие за Неравни подове С паркет, Лесна инстал

Преходни лайсни на прага на Здрава Алуминиева подплата за довършване на прага, Водонепроницаемое Подова Преходни

BGN 0.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Може да се инсталира на всеки неравен под, за да се отстранят нередностите.Смили се за себе си от неприятности при инсталирането.Смили се за себе си от неприятности при инсталирането.-Идеален за предна веранда, до врати, мокет или плиточных подове, стени в стаята, по-големи пропуски, зона с натоварен трафик, вратите на вътрешния двор и т.Моля, обърнете се към самия продукт.Здрава алуминиева рамка : изработена от леки, с висока якост, алуминий.Товар : 300 кг / 661 килограм.Многофункционална преходни ленти : често се използва в училища, домове, възстановителни центрове, ресторанти и в други случаи за маски и украса ръбовете на килими и подови настилки.Къса каишка, за секс с рампа идеален за места, чрез създаване на гладка, твърда, безпроблемно повърхност за потребители в инвалидни колички, самокатов, ходунков и балдахинов. Качество на услугата : - Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, можете да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Ширина 4,3 см (1.Ако продуктът не отговаря на вашите пороговому размер, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи платно на пода, и се свържете с нас директно.Ширина 4,3 см (1.Здрава алуминиева рамка : изработена от леки, с висока якост, алуминий.Осигурява плавен преход от ковролина с плочки или ковровому корицата до завършване на пода и ръбове.Алуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.- Осигурява плавен преход между съседни етажите се Използва за осигуряване на възрастни хора или хора с увреждания.- Може да е по-добре да прескочите роботи-колясочников или подметальщиков врати.Товар : 300 кг / 661 килограм. (Стикер не е включена в комплекта).Моля, обърнете внимание : Преди да направите покупката, моля, уверете се, че праг размер е в рамките на приложимите диапазон от размери на продукта.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.

Повече информация

- Material:
aluminum
- Size:
customizable
- Cut:
can be cut
- Width:
4.3cm (1.7 inches)
- Length:
90 cm (35.4 inches)
- Height:
Use within 0.7 cm (0.3 inches) to 1.5 cm (0.6 inches)
- Capacity weight:
300kg / 661lbs
Features:
- Covers and protects the edges of floor surfaces.:
- Lightweight and strong aluminum transition strip.:
- Can pass better wheelchair or door sweeping robots.:
- Provides a smooth transition between adjacent floors:
- Used to protect the safety of the elderly or the disabled.:
- Perfect for the front porch to the door,carpet ai tiled floors,a room divider,large gaps,a high traffic area,patio door,etc.:
Note:
- There may be 1-3cm error due to manual measurement. - There may be chromatic aberration due to the difference between the tally lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service:
- If you have any problems with our products,you can tell us and we will try our best to solve it for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can let us know by message. Thank you! :

Продукти в категория