Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Преходни лайсни на прага на Преходни лайсни за паркет, Ламинирани плочи за полагане на плочки с нескользящими ръбове, Декоративни прагове за килими и подови плочки

Преходни лайсни на прага на Преходни лайсни за паркет, Ламинирани плочи за полагане на плочки с нескользящими

BGN 35.79
 

Налично за поръчка
Продукти

- Осигурява плавен преход между съседни етажите се Използва за осигуряване на възрастни хора или хора с увреждания.Моля, обърнете внимание : Преди да направите покупката, моля, уверете се, че праг размер е в рамките на приложимите диапазон от размери на продукта.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.Алуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.Натоварване : 250 кг / 550 килограма.Може да се инсталира на всеки неравен под, за да се отстранят нередностите.И може да отвори врати, при влизане в помещението или в други места, където се събират две назъбени повърхността на пода.Ако продуктът не отговаря на вашите пороговому размер, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи платно на пода, и се свържете с нас директно.- Може да се подобри преминаване на инвалидна количка или робот, подметающего вратата.Здрава алуминиева рамка : изработена от леки, с висока якост, алуминий.2 инча)- Товароподемност : 250 кг (550 паунда) ) Функции : - Затваря и предпазва ръба на повърхности пол.-Идеален за предна веранда, до вратата, килим до плиточного покритие на пода, стени в стаята, по-големи пропуски, зона с натоварен трафик, вратите на вътрешния двор и т. (Стикер не е включена в комплекта).Применимая височина : Подходяща за прага на прехода, когато разликата във височината между мокет и паркет е от 1 см (0,4 инча) до 5,5 см (2.Къса каишка, за секс с рампа идеален за места, чрез създаване на гладка, твърда, безпроблемно повърхност за потребители в инвалидни колички, самокатов, ходунков и балдахинов.Применимая височина : Подходяща за прага на прехода, когато разликата във височината между мокет и паркет е от 1 см (0,4 инча) до 5,5 см (2.Ако продуктът не отговаря на вашите пороговому размер, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи платно на пода, и се свържете с нас директно.Моля, обърнете се към самия продукт. (Стикер не е включена в комплекта).Благодаря ви!. Килими покритие предпазва от износване на ръбовете на килима, усукване на конци винил пол и създава плавен преход между различните повърхности на пода.

Повече информация

- Material:
aluminum
- Size:
customizable
- Cut:
cuttable
- Width:
10cm (4 inch)
- Length:
90cm (35.4in)
- Height:
Use 1cm (0.4in) to 5.5cm (2.2in)
- Weight Capacity:
250kg (550lb) )
Features:
- Covers and protects the edges of floor surfaces.:
- Lightweight and strong aluminum transition strip.:
- Can make wheelchair or robot pass better sweeping the door.:
- Provides a smooth transition between adjacent floors:
- Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
- Perfect for front porch to door,carpet to floor tiled nts,a room divider,large gaps,a high traffic area,patio door,etc.:
Note:
- There may be 1-3cm error due to manual measurement.:
- There may be chromatic aberration due to the difference between the tally lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service:
- If you have any problems with our products,you can tell us and we will try our best to solve it for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can let us know by message. Thank you! :

Продукти в категория