Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Сума 0.00
Преходни лайсни на прага на OITTO Здрав Тампон за довършване на праг от алуминий, Водонепроницаемое Подова Преходни покритие за Неравни подове С паркет, Лесна инстал?

Преходни лайсни на прага на OITTO Здрав Тампон за довършване на праг от алуминий, Водонепроницаемое Подова Преходни

BGN 0.00
 

Налично за поръчка
Продукти

Здрава алуминиева конструкция : Изработени от много устойчив на опън лека алуминиева. (Стикер не е включена в комплекта).Той предпазва от износване на ръбовете на килима, усукване на конци винил пол и създава плавен преход между различните повърхности на пода.Благодарим ви!br>.Смили се за себе си от неприятности при инсталирането. Забележка : Преди да направите покупката, моля, уверете се, че размерът на прага отговаря на применимому диапазон от размери на продукта.Применимая височина : Подходяща за прага на прехода, когато разликата във височината между килим /, пода и земята е от 0,7 см (0,3 инча) до 1,5 см (0,6 инча).И можете да ги използвате врати отвори, когато влезете в стаята или на други места, където се събират две назъбени повърхността на пода.Списък на пакета : 1 х Преходни ленти за секс Спецификация : Материал : алуминий Размер : Адаптивни Силует : може да се подстригва Ширина : 4,3 см (1. Качество на услугата : Когато установите някакви проблеми с нашите продукти, можете да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Ако оставите съобщение в изгледа или обратна връзка, ние не можем да я намерят навреме и да реши проблема, можете да ни уведомите с помощта на съобщения.Няма инсталация : Не се налага пробиване на отвори за монтаж.Осигурява плавен преход между съседни етажа, използвани за защита на сигурността на възрастни хора или инвалиди.Товар : 300 кг /661 килограм.Ако продуктът не съответства на размера на прага, можете да погледнете нашата марка ", за да изберете друга подходяща удължат този първи откос от пода и да се свържете директно с нас.

Повече информация

Material:
Aluminum
Size:
Customizable
Cutout:
Can be cut
Width:
4.3cm (1.7inch)
Length:
90cm (35.4inch)
Height:
Use 0.7cm (0.3in) to 1.5cm (0.6in)
Weight Capacity:
300kg/661lbs
Features:
Covers and protects edge of floor surfaces.:
Lightweight and strong aluminum transition strip.:
May move walker/wheelchair or sweeping robots through door better.:
Provides smooth transition between adjacent floors:
Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
Perfect for front door porch,carpet or tile floors,room dividers,large gaps,high traffic areas,patio doors,etc.:
Note:
There may be an error of 1-3cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service :
When you find any problems with our products,you can tell us and we will do our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can tell us by message. Thank you! br>:

Продукти в категория